Gå til hovedindhold

Plejecenter Engparken

Engparken blev indviet i november 1998. Læs mere om Engparken, herunder pjecer og kvalitetsstandard/serviceniveaubeskrivelse.

Billede af Engparkens bagside

Fakta om plejecenter Engparken

44 enkelt-boliger
1 ægtepar-bolig

Huset består af 3 blokke forbundet med glasgange. I hver blok er der 2 etager.

Boligerne er alle et-rums boliger på ca. 45 m2 plus servicearealer. Der er to kogeplader og et køleskab i alle boliger. Der er terrasse/altan i forbindelse med alle boliger. Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle boliger. Til hver bolig er der et depotrum på ca. 2 m2. Der er obligatorisk tilslutning til Brande Antenneforening i alle boliger.

Engparken er døgnbemandet. I aften og nattetimer benyttes hjemmesygeplejersken.

I den midterste blok er der på grund af det forskudte niveau, som plejecentret er bygget på, en kælder med udgang til plejecentrets sansehave. I den nye tilbygning til Engparken findes samlingssalen. Her foregår forskellige aktiviteter for såvel beboere som personale.
Der tages udgangspunkt i borgerens behov og ydes efter kommunens kvalitetsstandard-serviceniveaubeskrivelse. Du finder den under Dokumenter nederst på siden her.

Læs mere om livet og hverdagen på Engparken i "Velkommen til Engparken" og "Lille pjece om Engparken". Du finder dem under dokumenter nederst på siden her.

 

Dialog - tillid og ansvarlighed samt borgerens ressourcer er i centrum

På Engparken arbejder vi ud fra dialog - tillid og ansvarlighed, samt at beboeren har mulighed for at tage medansvar og bestemmelse for eget liv, hvor de fysiske og psykiske ressourcer gør det muligt. Der ydes omsorg og pleje til den enkelte beboer i et miljø, hvor samvær og nærvær er med til, at skabe gensidig respekt og tillid.